Redakcja

Dawno temu porzuciłam pracę w korporacji i założyłam restaurację - klasyczna historia kogoś, kto chce zmienić swoje życie na lepsze;-)
Ówczesny brak restauratorskiej wiedzy kompensowałam doświadczeniem PR-owym i marketingowym, które pomogło mi przetrwać najtrudniejsze chwile i utrzymać moje przedsiębiorstwo na powierzchni. To przeżycie sprawiło, że dzisiaj rozmawiam z szefami kuchni i restauratorami ich językiem. Doskonale rozumiem ich problemy, ambicje i marketingowe potrzeby. Przez ostatnie kilka lat koncentrowałam się na budowaniu strategii marketingowych i PR, budowaniu wizerunku moich klientów, projektowaniu doświadczeń kulinarnych, które na zawsze zostają w pamięci, inicjowaniu oraz wsparciu merytorycznym wydarzeń edukacyjnych i podróży kulinarno-biznesowych. Pracuję z ludźmi, produktami i firmami, których historia była wg mnie warta opowiedzenia. Marketing i PR to moja główna kompetencje. Dwa lata temu z sukcesem zbudowaliśmy MADE Restaurant czyli platformę rozwoju firm i kadry zarządzającej w branży HORECA. A dzisiaj przyszedł czas na kolejne wyzwanie - witam w FOR – w agencji komunikacji i kreowania wydarzeń dla branży HORECA.

Powiedzieć, że moje życie kręci się wokół jedzenia, to za mało.
Z wykształcenia i powołania jestem psychologiem, z zamiłowania od 7 lat zgłębiam świat warszawskiej gastronomii. Pracowałam przez ten czas jako baristka, kelnerka, kucharz, back office manager, a nawet prowadziłam autorski foodtruck. Mimo że (na ten moment;) zakończyłam karierę w restauracji - nie wyobrażałam sobie porzucić całkowicie gastronomii – mam przekonanie, że żadna inna branża nie dostarcza tylu wrażeń i emocji. Tak w czerwcu 2018 r. trafiłam do MADE (obecnie FOR), gdzie wykorzystuję swoją wiedzę i doświadczenie restauracyjne, jak również umiejętność przyjmowania perspektywy pracowników gastronomii różnych szczebli w pracy z mediami.
W FOR odpowiadam za szeroko pojętą komunikację: piszę artykuły, tworzę komunikaty prasowe, prowadzę social media FOR (tworzę nasz własny content, zbieram newsy z branży – w Polsce), tworzę newslettery, odpowiadam za komunikację i współpracę z mediami branżowymi przy naszych projektach (w tym Partnerami Medialnymi konferencji MADE FOR Restaurant). Prowadzę komunikację z uczestnikami konferencji oraz innych naszych projektów.
Prywatnie miłośniczka kina, muzyki i Portugalii.